Як вибрати дитячий електромобіль?

Сьогодні важко придумати іграшку більш бажану для дітей, ніж дитячий електромобіль. Їм марять як хлопчики, так і дівчатка - адже керуючи таким «звіром», можна відчути себе справжнім пілотом швидкісного боліда.
Як вибрати дитячий електромобіль?
Всі акумуляторні автомобілі умовно діляться на 3 категорії щодо вікової категорії та потужності батарей. Дитячі електромобілі першої категорії розраховані на дітей від 1,5 до 3-х років. Найчастіше це невеликі машинки з висотою до 50 см і вагою до 20 кг. Вони оснащені акумулятором на 6V, тому такі машинки розвивають невелику швидкість, але зате вони надійні і прості в управлінні. Друга категорія розрахована на дитину від 3-х до 7-ми років. Дані моделі характеризуються великими габаритами і мотором на 12V, і зазвичай мають дві швидкості рухають машинку вперед (від 3,5 до 8 км / год).

Дитячі електромобілі 12V також оснащені рядом дорослих «наворотів», таких як задній хід, клаксон, імітація звуку працюючого двигуна. Третя група призначена для юних автолюбителів від 8-ми років. Вона має 2 або 4 мотора, які забезпечують високу прохідність і пристойну швидкість. Ці моделі, являють собою зменшену копію «дорослого» автомобіля. Щоб керувати такими машинками, потрібно мати досвід водіння, так як вони оснащені справжніми коробками передач з важелями для перемикання швидкостей, а також педаллю гальма і газу.

рекомендації

Перед тим як купити дитячий електромобіль, потрібно звернути увагу на тривалість автономної роботи на повній потужності. Цей параметр вкаже на тривалість катання карапуза без необхідності підзарядки машинки. Тривалість автономної роботи обернено пропорційна масі і максимальної швидкості машинки.

Не забувайте і про габарити машинки, адже далеко не кожна модель зможе без праці поміститися в квартирі, не кажучи вже про ліфт. Також звертайте увагу на ергономічність сидіння, адже малюк буде проводити чимало часу за водінням і воно не повинно зашкодити розвивається хребет.

У оптимальної моделі крісло водія буде максимально зручним з м'якою сидінням і високою зручною, а краще ортопедичною спинкою, ідеально, якщо його висота буде регулюватися.

Вибираючи дитячий електромобіль, орієнтуйтеся на місцевість, по якій він буде їздити. Якщо ви плануєте гуляти тільки по рівних доріжках, то підійдуть самі звичайні моделі. А якщо ви збираєтеся дозволити дитині кататися за межею міста або на дачі, то варто звернути увагу на моделі, що допускають їзду по піску і гравію. Не варто забувати і про якість пластика, з якого виготовлений електромобіль.

Віддавайте перевагу моделям, що мають всі необхідні сертифікати. Адже чим краще якість пластика, тим довше машинка буде знаходитися в відмінному стані. Саме такі моделі представлені в нашому інтернет-магазині.

Возврат к списку